Hun hedder Ruth Lange og er forfatter og i øjeblikket også kommunalpolitiker på Samsø. Hun har skrevet den uartige voksen ABC- Sex på Samsø.

Hun har skrevet en gastronomisk guide: Samsø Mad og Mennesker og en børnebog for de små Vi fra TV Vestsjælland har mødt hende efter hver ny bogudgivelse samt i forbindelse med påske-ægstrilnings- traditionen på Samsø!

NU er hun aktuel med en julekalender-bog fra sin barndom i Nordby præstegård på Samsø! Bogen hedder “Jul i Nordby Præstegård” og foregår i Nordby på Samsø i december måned 1959.
Det er naturligvis meget fiktion, men hun har hentet tydelig inspiration i livet og traditionerne fra dengang, selv et bånd med dialekt, har hun med og masser af sang og musik!.

Det er en smuk bog på 168 sider, med – naturligvis- 24 kapitler, hver med 2 tegninger af den dygtige illustrator Julie Bindslev. Der er som noget specielt indlagt QR koder, som – når de scannes – afspiller ned nye sange.
Ruth har skrevet 7 sange og hendes nevø har skrevet melodierne. 3 af sangene har Ruth givet til professionelle sangere og til en prof. musikproducent.

Hun har fået Linda Andrews og Jesper Lundgaard med om bord og det blive meget stemningsfuldt. Titelsangen får endvidere hjælpe af et stort kor. Hendes kreative familie har selv indsunget nisse og børnesangene.
Det er altså på websiden julinordby.dk du kan læse mere og købe bogen.

Interesserede kan møde Ruth og hendes stab på Bogmessen i Bella Centret 5.-7. November d. 5. har bogmessen bedt dem optræde med sang og fortælling på lille scene 16.20-16.40 med efterfølgende bog-signering i politikens børnebogs-stand. Bogen har forpremiere på Samsø 17. Oktober og er ude i handlen fra 1. November.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vil du finde TV Vestsjælland?

Vil du finde TV Vestsjælland? Så led efter: LOKALkanalen, DRs tegnsprog og Kanal Øst.

Regional TV - har den positive historie!

Bliv Medlem af TV Vestsjælland

Sådan bliver du medlem af TV Vestsjællands venneforening:

Sæt 100 kroner ind på vores konto i Nordea
Reg. 0333
Konto 2551 945 955

LINK TIL VORES REGNSKAB

De Fire Regionale TV Stationer

TV Vestsjælland v/Skjold
Tlf. 4050 3050 tvvestsjaelland@gmail.com

Kip TV v/Sabine Stensnæs
Tlf. 5025 6535 kontakt@kiptv.dk

TV Møn v/Sigurd Bo Bojesen
Tlf. 2728 3064 nyheder@tvmoen.dk

Multimedieklubben Lolland-Falster v/Henrik Elo Jørgensen
Tlf. 2016 5059 henrik@multimedieklubben.dk